Een sterke strategie voor slim en efficiënt energiebeheer

EKREO is j consultancy firma met een focus op duurzame bedrijven en overheden door strategisch en wendbaar management naar meer energie-efficiëntie, hernieuwbare energiebronnen, elektrische voertuigen en slim energiebeheer

strategie energie expert

Strategie

Nood aan unieke inzichten of cijfermateriaal rond elektrische mobiliteit? EKREO helpt u met het opstellen van een implementatieplan en strategie voor uw onderneming. De volledige waardeketen, inclusief energielevering, kan aan bod komen bij het opstellen van deze strategie. Ook bij de implementatie en keuze van leveranciers, CPO en MSP diensten, tot en met het leveren van flexibiliteit in een Belgisch energiesysteem kan EKREO ondersteunen. 

opleiding ekreo

Opleiding

Wil je sterker staan op het vlak van elektrische mobiliteit en energie? Wil je graag zelf bijleren over dit thema? Dan kan je via EKREO een opleiding volgen.

ekreo keynote speaker energy expert

Keynote speaker

Nood aan een visionaire spreker op uw congres of event? Neem contact op! EKREO heeft verschillende mogelijkheden om de toekomst van de elektrische wagens of elektrische mobiliteit inzichtelijk te maken.